Druk bezochte opening nieuw kantoor Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl groeide uit zijn jasje en betrok een nieuw kantoor in Soest. Vorige week was er het openingsfeest dat veel publiek uit de vastgoedsector trok. Een impressie van de middag.

Stefan Bassant, directeur van aanbodplatform Beleggingspanden.nl dat hij in 1998 oprichtte, over de verhuizing van Bilthoven naar de Vredehofstraat 3 in Soest: “De afgelopen jaren is onze organisatie gegroeid. Een kantoor met meer ruimte kon daarom niet uitblijven. Vorig jaar hebben we een prachtig pand in Soest aangekocht waarna we na bijna een jaar hard werken een fraai en modern kantoorpand hebben weten te realiseren. Zo is de buitenzijde in oorspronkelijke stijl hersteld. Binnen is alles op de schop gegaan. De indeling, de afwerking en de installaties. Ons kantoor is nu helemaal klaar voor de toekomst”.



Hieronder enkele foto's van het nieuwe kantoor van Beleggingspanden.nl en het openingsfeest op de zonnige woensdagmiddag 24 mei, enkele uren voordat de jonge voetballers van Ajax verloren van Manchester United in Stockholm.


 

 



Reacties


Laatste nieuws