Certitudo start met bouw kantoren

Vastgoedonderneming Certitudo Capital is gestart met de bouw van vijf kantoorvilla's in het plan PENTAPARC. De sloop van de bestaande bebouwing (voormalig datacenter Getronics) is voltooid en de fundering van de eerste kantoorvilla is gestort.

Met de planontwikkeling PENTAPARC realiseert Certitudo Capital vijf hoogwaardige kantoorvilla's, gelegen nabij de A59 te 's-Hertogenbosch Noord. Met dit duurzame plan - energielabel A - voegt Certitudo Capital de komende jaren ca. 5000 m² vvo kantoorruimte toe aan de bestaande kantorenvoorraad in 's-Hertogenbosch.

De oplevering van de eerste volledig verhuurde kantoorvilla staat gepland in het 2e kwartaal van 2011. De kantoorruimtes binnen PENTAPARC worden zowel per verdieping (ca. 250 m²) als in zijn geheel te huur en te koop aangeboden. DTZ Zadelhoff is betrokken als makelaar bij de verhuur en verkoop van PENTAPARC.

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. De kernactiviteiten bestaan uit het beleggen in en ontwikkelen van vastgoed, daarnaast uit dienstverlening op het gebied van Asset & Investment Management voor vastgoedbeleggingen en private equity fondsen.

Reacties