BCI op de Provada 2017: met kennis meer markt

Onder het motto ‘Met kennis meer markt’ is Buck Consultants International (BCI) prominent aanwezig tijdens de vastgoedbeurs Provada volgende week in de RAI Amsterdam. Het bedrijf organiseert een vijftal interessante kennisbijeenkomsten.

“Diepgaande kennis over trends, concepten, locaties en doelgroepen maken in de markt het verschil voor overheden, ontwikkelaars en beleggers. De Provada is een prima professionele omgeving om met bestaande en nieuwe relaties van gedachten te wisselen. We zijn dan ook alle drie dagen met een team aanwezig. We vinden het belangrijk om onze relaties concrete ideeën aan te reiken hoe je kunt profiteren van de groeiende economie. Vandaar die kennisbijeenkomsten”, aldus drs. René Buck, directeur Buck Consultants International.

Tijdens de vijf kennisbijeenkomsten - onder meer over robots in distributicentra, stationsgebieden en over Gelderland als toekomstige nummer 1 logistieke hotspot - verzorgen medewerkers van Buck Consultants International inleidingen, presentaties en debatleiding.

De bijeenkomsten op de Provada zijn HIER in detail (tijden, locatie en inhoud) terug te vinden.



Reacties


Laatste nieuws