Harmens vertrekt bij Delta Forte en Rochdale

Dirk Harmens, algemeen directeur Delta Forte en lid van het Directieteam van Woningstichting Rochdale, zal per 1 januari aanstaande gaan aftreden. Hij zet een nieuwe stap in zijn loopbaan door in samenwerking met Van Wijnen een eigen bedrijf te starten: Aqua Vastgoed bv. Dit bedrijf zal zich richten op het verwerven en ontwikkelen van woningbouw, commercieel en maatschappelijk vastgoed in de regio's Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Harmens is bijna 13 jaar in dienst van Delta Forte/Rochdale (voorheen Patrimonium). Hij begon als projectleider in de renovatie en maakte een snelle carrière onder toenmalige directeur Willem van der Werf. Toen de volgende directeur van Delta Forte, Marion Middelbeek, in 2006 opstapte, volgde Harmens logischerwijs in haar voetsporen. Hij heeft het begin van de kredietcrisis en de bestuurscrisis (2009) bij Rochdale meegemaakt en de daaropvolgende reorganisatie in goede banen geleid.

Delta Forte is sinds mei 2010 volledig dochter van Woningstichting Rochdale, het bestuur van Rochdale is ook het bestuur van Delta Forte.

Reacties