Troostwijk Groep overgenomen door Spaanse Tinsa Group

Het Spaanse taxatiebureau Tinsa Group heeft de taxatie-, expertise- en real estate activiteiten van Troostwijk Groep overgenomen. De Nederlandse vennootschappen van Troostwijk Groep blijven ongewijzigd onder de huidige merknamen actief in de markt.  

Het huidige management van Troostwijk Groep blijft intact, waarbij Wiebe Westerhof als CEO aanblijft. Ad Westerhof treedt terug als CEO, maar zal nog geruime tijd de ontwikkelingen van Troostwijk Groep blijven ondersteunen.  

€120 miljoen 
Voor Troostwijk betekent het naast een bredere basis voor groei in de thuismarkt, een versterking van haar internationale mogelijkheden. Tinsa zet hiermee een volgende stap in de uitbouw van haar internationale taxatienetwerk. De combinatie van Tinsa bedrijven in Europa en Latijns Amerika heeft een omzet van €120 miljoen.

Internationaal verdere uitbreiding
Wiebe Westerhof: “Wij zijn verheugd met deze nieuwe fase die voor het bedrijf aanbreekt. Al enige tijd waren wij geïnteresseerd in een goede strategische partner die onze groei kan ondersteunen en tegelijkertijd de waarde van het huidige Troostwijk erkent. Aan Tinsa voegen wij een rijke historie met veel kennis en kunde toe. Samen met hen zullen wij ook internationaal op zoek gaan naar verdere uitbreiding. Daarnaast zien wij in de Nederlandse markt kansen die in het verlengde van onze huidige dienstverlening liggen. Tinsa is net als Troostwijk een onafhankelijke dienstverlener, heeft een sterke track record opgebouwd en is krachtig op IT gebied. Het is een enorme uitdaging om nu de krachten te bundelen en invulling te geven aan de gezamenlijke ambities.” 


BEZOEKTIP VOOR TAXATEURS EN BELEGGERS
Aansprakelijkheid van Taxateurs, of kan een goede taxatie niet zonder goed opdrachtgeverschap?
5 juli: Business Meeting Aansprakelijkheid van Taxateurs


 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022