Na een vijftal jaar op Rotterdam Zuid te zijn gehuisvest, is AllFixed Property Management (APM) neergestreken op Rivium in Capelle aan den IJssel. Samen met partner Whitewood Capital heeft APM haar intrek genomen op de begane grond van het volledig gerenoveerde en uiterst representatieve Rivium Quadrant 201.

“Dit kantoor staat tevens model voor de wijze waarop Whitewood samen met APM de eventuele leegstand in de vastgoedportefeuille te lijf gaat. Door proactief leegstaande of leeg komende kantoorruimten aan te passen aan de eisen van deze tijd, spelen wij in op de behoeften van de gebruikers van morgen”, aldus Inge van Wolde, algemeen directeur van APM. “Onze overtuiging is dat wij met deze aanpak leegstand kunnen voorkomen en mocht er toch sprake zijn van leegstand deze sneller te verhuren dan collega-aanbieders”.

Tevens nieuwe website
De recente verhuizing van APM was aanleiding om ook de website van in een nieuw jasje te steken. Op de site staan alle disciplines keurig gerangschikt (financieel-, property -, technisch - & commercieel management), alle medewerkers alsook het actuele aanbod van commercieel vastgoed en de laatste nieuwtjes met betrekking tot energiemanagement en projectmanagement.

Beheercontract voortgezet
“Een ander heugelijk feit is dat er onlangs een deel van de panden die bij ons APM in beheer waren, zijn verkocht, waarbij het beheer – tegen dezelfde condities als bij de vorige eigenaar - is gecontinueerd. Daar zijn wij natuurlijk best trots op. Het betekent dat wij ons vak verstaan, maar ook dat de boogde groei van de APM-organisatie weer een stapje dichterbij komt”, vervolgt Van Wolde. “En mag ik daar aan toevoegen dat APM ook dit jaar – nu samen met partner Whitewood – acte de préséance geeft op de PROVADA”.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021