Bouw gestart van laatste woningen in Blauwhoed-project Your New Life

Samen met de toekomstige bewoners, wethouder Anne-Marie Kennis en Aalberts Bouw vierde ontwikkelaar Blauwhoed de start bouw van de laatste woningen van het project in de nieuwste woonwijk van Blaricum, BlaricummerMeent. Het sluitstuk voor Deelplan A van dit nieuwbouwproject. 

De ontworpen twee-onder-één-kapwoningen (geënt op het succesvolle haakswonen concept) en vrijstaande woning vullen mooi het laatste stukje terrein in Deelplan A. Deze 7 woningen zijn de laatste van in totaal meer dan 150 woningen die gerealiseerd zijn door Blauwhoed in dit deelplan. Een mijlpaal, want dit project heeft ook zware tijden gekend in de crisis. Meijberg Makelaars heeft echter ook tijdens deze moeilijke tijd mensen kunnen laten inzien wat voor unieke en fijne woning en een inspirerende omgeving ze konden kopen. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want nu kan met trots gezegd worden dat alle woningen verkocht en in aanbouw genomen zijn.

Wethouder Anne-Marie Kennis van de gemeente Blaricum en Eltjo Bouwman van Blauwhoed metselen symbolisch de laatste steen.

Laatste fase in aanbouw
Het metselen van de "laatste" steen, gaf donderdag het startsein voor de bouw van de laatste 7 luxe woningen in de derde fase van het nieuwbouwproject Your New Life. Alle toekomstige bewoners mochten of voorhand op hun eigen kavel een "schat" opgraven. Dat was nog beste een uitdaging, want ze waren goed verstopt. Nadat iedereen het cadeau in handen had, kon de wethouder samen met directeur wonen van Blauwhoed de laatste steen metselen.

Het diverse woningaanbod in BlaricummerMeent trekt een zeer gevarieerde doelgroep aan, in alle leeftijden. De enthousiaste toekomstige bewoners waren voor het eerst in de gelegenheid elkaar te ontmoeten, wat ze dan ook met veel plezier gedaan hebben. Een geslaagd feestje, mede door het droge weer. De bouw van de woningen wordt gedaan door Aalberts Bouw.
 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021