Vlog: Daan van der Vorm (directeur VORM) in een extra lange Thomas & Thomas

In de achtste etappe van Thomas & Thomas stapt niemand minder dan Daan van der Vorm van ontwikkel- en bouwbedrijf VORM in de Kever. De directeur legt uit hoe VORM digitalisering omarmt en wat het betekent voor werknemer en klant. Ook benoemt hij een paar spannende innovaties die de sector compleet gaan veranderen.

En hij voorspelt wat die verandering gaat betekenen voor verschillende beroepsgroepen in de sector. “De opkomst van big data gaat veel werk weghalen bij traditionele beroepsgroepen.” Je ziet het in deze nieuwe Thomas & Thomas.

Jurjen Thomas & Thomas Zwart, oprichters van de Realmark OSRE Group gaan in twaalf afleveringen op digitale roadtrip door vastgoed-Nederland. Met de beroemde knal-oranje Kever maken Thomas & Thomas verschillende stops om met prominenten uit de vastgoedsector te sparren.

Reacties
Dossier Thomas&Thomas

Alexander Lindeboom (AAFM) in Thomas&Thomas: 'Digitale innovatie verbetert onze dienstverlening'

In de elfde etappe van de digitale road trip van Thomas&Thomas is Alexander Lindeboom, algemeen directeur van AAFM Facility Management te gast. “Door digitale innovatie staat de eindgebruiker centraal en kunnen wij opdrachtgevers veel beter adviseren hoe je een pand beter kunt gebruiken en welk rendement dat oplevert.”