LeasePlan in ontwikkeling Eurocommerce

LeasePlan Nederland zal circa 9700 m2 in de WTC Carlton Toren van Eurocommerce in Almere gaan betrekken. De verhuizing van het huidige kantoor aan de Wisselweg in Almere naar het nieuwe kantoorgebouw staat begin 2011 gepland. Naast de moderne faciliteiten die het nieuwe pand biedt, is vooral het duurzame en energiezuinige karakter van het kantoorgebouw een doorslaggevende afweging in de keuze om te verhuizen.

LeasePlan brengt haar kantoor onder op de 10e tot en met 19e verdieping van het nieuwe pand. De verhuizing heeft geen invloed op de werkzaamheden in haar vestigingen in Gouda en Raamsdonksveer.

Duurzaamheid staat hoog op de agenda van zowel de leasemaatschappij als de projectontwikkelaar. Zo speelt LeasePlan een belangrijke rol in de vergroening van het (lease)wagenpark bij klanten, maar kijkt zij ook kritisch naar haar eigen organisatie. De duurzame bouw en inrichting van het nieuwe pand waren daarom een belangrijke overweging bij het betrekken van de nieuwe huisvesting. LeasePlan kan hierdoor fors op het energieverbruik en de exploitatiekosten besparen.

Projectontwikkelaar Eurocommerce neemt het pand aan de Wisselweg over van LeasePlan Corporation, het moederbedrijf van de leasemaatschappij.



Reacties


Laatste nieuws