Dura Vermeer breidt de mogelijkheden van haar ‘THUIS’-concept verder uit. Kopers van een nieuwbouwwoning van het bouwconcern kiezen vanaf nu hun woonwensen in een eigen showroom in Haarlem. Kopers kunnen in de showroom terecht voor bouwkundige aanpassingen, sanitair, elektra en keukens.

‘THUIS’ is een in eigen huis ontwikkeld concept waar kopers van een Dura Vermeer-woning op één centrale plek terecht kunnen voor het uitkiezen van hun woonwensen.

Rompslomp voorkomen
De visie achter THUIS komt voort uit klantenpanels waarin huizenkopers aangaven ontevreden te zijn over de rompslomp die het uitkiezen van woonwensen met zich mee brengt. Het individualiseren van de woning, bij soms wel drie tot vier verschillende showrooms, betekende niet alleen voor de klant maar ook voor Dura Vermeer een arbeidsintensief traject. Met THUIS behoort dat tot het verleden. Bij THUIS begeleidt deskundig personeel de koper in het uitzoeken van zijn specifieke woonwensen. De kopersadviseur maakt tevens direct inzichtelijk welke kosten aan de wensen verbonden zijn.

Huis kopen wordt feest
“THUIS past in onze strategie om waarde toe te voegen aan onze dienstverlening. Dit houdt niet op bij alleen het verkopen van een huis. De moderne klant wil ontzorgd worden en vraagt maximale keuzevrijheid. Dit kunnen wij met THUIS leveren. Met THUIS wordt het kopen van een huis een echt feest”, aldus divisiedirecteur Peter Krop. Jaarlijks zullen circa 1.500 kopers van een Dura Vermeer huis in de showroom THUIS worden begeleid.

 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special