Winkelwijzer app van KroesePaternotte in trek + YouTube filmpje

De nieuwe app van retailadviseur KroesePaternotte die gebaseerd is op het boek De Winkelwijzer kan op grote populariteit rekenen. “Sinds afgelopen maandag toen de app werd gelanceerd, is de app al ruim 500 keer gedownload”, zegt Jan Kroese in een toelichting.

In de app die gratis kan worden gedownload in de Apple Store of via Google Play (zoeken op Winkelwijzer), staan alle belangrijke winkelstraten en hun gebruikers in Nederland. In totaal gaat het om circa 150 winkelgebieden. Via een selectie van de plaatsen komt direct een Google Maps-achtige plattegrond zichtbaar met daarbij het lokale winkelaanbod en de huurders. Met rood gearceerde vlakken is direct te zien welke winkelpanden KroesePaternotte in de verhuur of verkoop heeft.

Huurprijzen per m2
Via een zoekfunctie bovenin de app kunnen snel specifieke branches en winkels per straat worden gevonden. Jan Kroese, mede-eigenaar en oprichter van KroesePaternotte die in ruim 32 jaar uitgegroeid is tot de voornaamste retailadviseur van Amsterdam, is blij met de komst van de app. “Het was erg veel werk om de informatie uit De Winkelwijzer naar de app over te brengen. Het is de bedoeling dat we in latere updates meer informatie aan gaan toevoegen zoals indicaties van huurprijzen per m2”, aldus Kroese.

Gedetailleerd
Het boekwerk De Winkelwijzer – waar de app op is gebaseerd - telt zo’n 100 gedetailleerde plattegronden van alle (A1) winkelsteden in Nederland. Kroese: “We stelden het samen voor nationale en internationale retailers en beleggers. Aan de hand van onder meer kadastrale kaarten geeft de Winkelwijzer informatie over bijvoorbeeld de gebruiker van een winkelpand. Maar de Winkelwijzer geeft ook een analyse van de huurprijs per m² en het inwonersaantal. Of, wanneer u categoriseert op branche, een concurrentieanalyse per winkelgebied.”



Reacties


Laatste nieuws