Blauwhoed brengt de evolutie van wonen in kaart

Projectontwikkelaar Blauwhoed heeft de evolutie van het wonen in kaart gebracht met behulp van een interactieve online tool. Met een paar muisklikken kunnen geïnteresseerden een tijdreis maken langs ontwikkelingen en gebeurtenissen die de Nederlandse woningmarkt door de eeuwen heen hebben beïnvloed en veranderd. De evolutie van het wonen is te bekijken op www.blauwhoed.nl/de-evolutie-van-wonen. Blauwhoed ontwikkelde de tool ter ere van haar 400-jarig bestaan.

Praat mee over wonen in de toekomst
Blauwhoed kijkt met de evolutie van het wonen niet alleen terug, maar óók vooruit. Op de pagina www.blauwhoed.nl/hoe-wonen-we-in-de-toekomst geven professionals de komende maanden hun visie op hoe zij denken dat het wonen in de toekomst eruit zal zien. Iedereen kan deelnemen in de discussie door een reactie op de webpagina te plaatsen.

"Om te weten waar je naartoe wilt, moet je weten waar je vandaan komt. Nieuwbouw van tegenwoordig is zeer comfortabel en kopers hebben tal van mogelijkheden om hun huis helemaal naar eigen smaak te maken, maar dat is lang niet altijd zo geweest. Het is soms goed om daarbij stil te staan en te beseffen welke weg we al hebben afgelegd. Dit helpt ons om de focus op de toekomst helder te krijgen", aldus Phillip Smits, algemeen directeur bij Blauwhoed.


Over Blauwhoed
Blauwhoed richt zich als integrale, onafhankelijke ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt in co-creatie: we betrekken klanten vroegtijdig in het proces. Hun projecten, eigen concepten en initiatieven zijn verspreid over heel Nederland.

 

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special