Blauwhoed brengt de evolutie van wonen in kaart

Projectontwikkelaar Blauwhoed heeft de evolutie van het wonen in kaart gebracht met behulp van een interactieve online tool. Met een paar muisklikken kunnen geïnteresseerden een tijdreis maken langs ontwikkelingen en gebeurtenissen die de Nederlandse woningmarkt door de eeuwen heen hebben beïnvloed en veranderd. De evolutie van het wonen is te bekijken op www.blauwhoed.nl/de-evolutie-van-wonen. Blauwhoed ontwikkelde de tool ter ere van haar 400-jarig bestaan.

Praat mee over wonen in de toekomst
Blauwhoed kijkt met de evolutie van het wonen niet alleen terug, maar óók vooruit. Op de pagina www.blauwhoed.nl/hoe-wonen-we-in-de-toekomst geven professionals de komende maanden hun visie op hoe zij denken dat het wonen in de toekomst eruit zal zien. Iedereen kan deelnemen in de discussie door een reactie op de webpagina te plaatsen.

"Om te weten waar je naartoe wilt, moet je weten waar je vandaan komt. Nieuwbouw van tegenwoordig is zeer comfortabel en kopers hebben tal van mogelijkheden om hun huis helemaal naar eigen smaak te maken, maar dat is lang niet altijd zo geweest. Het is soms goed om daarbij stil te staan en te beseffen welke weg we al hebben afgelegd. Dit helpt ons om de focus op de toekomst helder te krijgen", aldus Phillip Smits, algemeen directeur bij Blauwhoed.


Over Blauwhoed
Blauwhoed richt zich als integrale, onafhankelijke ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt in co-creatie: we betrekken klanten vroegtijdig in het proces. Hun projecten, eigen concepten en initiatieven zijn verspreid over heel Nederland.

 

Reacties
Dossier Blauwhoed

Blog: Een persoonlijk taartje smaakt naar meer

Rondom de term ‘Big Data’ bestaat de misconceptie dat het vooral gaat om grote hoeveelheden data. ‘Big’ betekent immers letterlijk groot in het Engels. Voor mij betekent Big Data echter vooral kwalitatief betere data. Een bijdrage van Christiaan Tuyl, datamarketeer bij projectontwikkelaar Blauwhoed.

24 oktober 2017 om 13:18 | 3 min

Nieuwbouwwijk Defensie-eiland nadert laatste hoofdstuk

De bouw van deelplan Midden op Defensie-eiland in Woerden is sinds juni van start, plandeel Noord is reeds opgeleverd en bewoond. Nu is het voor de Wasserij CV, het samenwerkingsverband tussen vastgoedontwikkelaars Blauwhoed en VORM, zaak om door te pakken met plandeel Zuid. Jeroen van Lier, gebiedsontwikkelaar bij VORM, vertelt aan VJ de stand van zaken.