Leegstaand gebouw in Arnhem direct populair door komst flexkantoorconcept

Een kantoorgebouw aan de IJsseloord aan de Meander in Arnhem ziet na jaren van leegstand direct een stijging in populariteit, na aankondiging dat business center The Office Operators (TOO) erin komt. Dat meldt Flexas.nl.

Kantoorruimte bemiddelaars als Flexas.nl ondervinden dagelijks het verschil in populariteit tussen conventionele kantoren en business centers van TOO (The Office Operators). “Van alle organisaties die op zoek zijn en een aanvraag doen bij Flexas.nl kiest een groot deel voor een business center en/of ander nieuw kantoorconcept. Zij zoeken een mooi kantoor met een scala aan services, waardoor zij zich kunnen focussen op hun core business”, zegt Marcel de Groot, eigenaar van Flexas.nl.

Groot verschil
De Groot: “Wij zien inderdaad een bijzonder groot verschil. Drie weken geleden ontvingen wij bericht van TOO dat zij een nieuwe locatie aan de A12 in Arnhem gaan openen. Een kantoorgebouw dat veel leegstand kent, ondanks de gunstige locatie. Nu hebben wij al twee nieuwe huurders aangebracht, nog voordat het kantoor helemaal gerenoveerd is! Organisaties hebben tegenwoordig echt andere wensen en willen daarbij ook graag flexibel huren.” TOO neemt haar intrek in gebouw The Curve (ruim 10.000 m2) aan de Meander 901 in Arnhem. TOO zal dan 1500 m2 in gebruik nemen, nog exclusief de receptie en de algemene ruimten op de begane grond (circa 500 m2). 

“Operators pakken een gebouw vaak grondig aan. De entree wordt geheel gerestyled, alles krijgt een moderne uitstraling, de indeling is open en er zijn veel gezamenlijke ruimtes. Met name het laatste vinden veel organisaties belangrijk. De gezamenlijke ruimtes, de meeting center en de bemande receptie faciliteren interactie en zorgen ervoor dat netwerken laagdrempelig is. De plannen van operators zijn voor veel organisaties al genoeg reden om zich hier te willen vestigen”, zo besluit De Groot.

Achtergrond
Flexas.nl is de grootste online kantoorruimte bemiddelingswebsite van Nederland. Flexas.nl brengt potentiële huurders direct in contact met de verhuurder en/of eigenaar. Via Flexas.nl vinden dagelijks tientallen bedrijven een geschikte kantoorruimte. Met ruim 2.700 kantoren in Nederland heeft Flexas.nl voor elk bedrijf een geschikte kantooroplossing.

Reacties
Dossier Kantoorconcepten