Senior nieuwbouwacquisiteur/ woningmarktconsultant (fulltime), regio Utrecht

PropertyPeople 
Postbus 92063 
1090 AB Amsterdam 
+31627074825 
Website 

Onze opdrachtgever, een vooraanstaand kantoor in de regio Groot Utrecht, heeft door verdere groei van de activiteiten de wens om het team verder uit te breiden met een senior nieuwbouwacquisiteur/ woningmarktconsultant.

De onderneming werkt en streeft in haar dienstverlening naar een grote mate van zorgvuldigheid, openheid en integriteit. Zij stelt in haar dienstverlening het belang van haar opdrachtgever voorop.

Functie omschrijving
In verband met de verdere uitbouw van haar activiteiten zoeken wij een Senior nieuwbouwspecialist/woningmarktconsultant (fulltime)voor een uiterst zelfstandige en gevarieerde functie. Volledig zelfstandig verantwoordelijk –ondersteund door de directie- voor alle activiteiten rond de acquisitie en verkoop van de nieuwbouwprojecten. Vanaf het voortraject tot en met de feitelijke verkoop. Verricht onderzoek ten behoeve van de ontwikkeling van nieuwbouw/herontwikkeling. Heeft een proactieve adviserende rol inzake de opzet van het project, bij ondersteuning van de marketing en doelgroep benadering en de daadwerkelijke verkoopactiviteiten. Vormt een professioneel sparringpartner op niveau voor de relaties van onze opdrachtgever. Draagt zorg voor een optimale synergie tussen de nieuwbouw, de bestaande bouw en de financiële dienstverlening en de daaruit voortvloeiende verkopen bestaande bouw.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met de navolgende kenmerken:
– ruime ervaring met het gehele proces rondom de verkoop van nieuwbouwprojecten opgedaan binnen de makelaardij dan wel de projectontwikkeling;
– in bezit van het SVM-diploma (KRMT) dan wel gecertificeerd (RMT), bijvoorkeur aangevuld met relevante opleidingen/cursussen zoals ondermeer de opleiding Woningmarktconsultant (WMC) en/of Bouwkundige achtergrond;
– goede bekendheid met de Utrechtse regio/markt en de daarbinnen actief zijnde marktpartijen;
– minimaal HBO werk- en denkniveau;
– enthousiaste en energieke persoonlijkheid;
– een proactieve, commerciële en kwaliteitsbewuste instelling gecombineerd met uitstekende communicatieve vaardigheden;
– in staat zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren;
– woonachtig in dan wel verhuisbereid naar het marktgebied.

Arbeidsvoorwaarden
Onze opdrachtgever biedt:
– een zelfstandige, uitdagende functie;
– ruimte om u zelf verder te ontwikkelen en de mogelijkheid tot participatie binnen de onderneming;
– werken in een team van goed opgeleide, creatieve en enthousiaste professionals;
– een meer dan uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, zowel primair als secundair;
– een dynamische werkplek binnen een vooruitstrevende en innovatieve organisatie.

Solliciteren
Voor meer informatie omtrent de vacature kunt u contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople. Wil je reageren? Stuur dan jouw reactie brief met curriculum vitae naar theo@propertypeople.nl of bel 06 – 27 074 825.



Reacties


Laatste nieuws