Verkoop bij openbare inschrijving van monumentaal complex in centrum Maastricht

Via GNM Makelaardij wordt door verkoper, de Gemeente Maastricht, aangeboden een Complex bestaande uit een oorspronkelijke gebouwd pand t.b.v. Wasserij van de Zusters van Miséricorde , alsmede een voormalige kapel van de Capucijnenorde.

De Capucijnenorde stichtte in 1610 in het centrum van Maastricht een kloosterorde. De kapel (Rijksmonument) wist de tand des tijds te doorstaan, het klooster is reeds lang geleden verdwenen. Het voormalige Wasserijgebouw is aangemerkt als een Dominant Bouwwerk. Tot voor kort waren beide panden in gebruik bij het Filmhuis Lumiere gehuisvest. Het buitenterrein is verhard, met bij het Wasserijgebouw een 5-tal parkeerplaatsen voor personenauto’s. Aan de zijde van de voormalige lobby van het Filmhuis, is eveneens een geheel bestraat terrein, dat voorheen dienst deed als (buiten) terras voor de bezoekers van het Filmhuis. Het complex is gelegen aan de Bogaardenstraat 40B in Maastricht.

Voowaarden voor inschrijving
Voor gegadigden is op aanvraag bij GNM Makelaardij (tel. 043-36 21 400, of per email (marjan.groeneveld@gmail.com) een brochure beschikbaar met de verkoopinformatie en –voorwaarden, alsmede biedingsformulier en overige bijlagen.

De sluitingsdatum van de inschrijving is op DINSDAG 29 AUGUSTUS 2017 OM 10.00 UUR. BIEDINGEN DIENEN UITERLIJK OP DIT DATUM EN TIJDSTIP BIJ HET NOTARISKANTOOR: HUENGES WAJER & JOOSTEN NOTARISSEN, Weth. Vrankenstraat 21, 6227 CJ MAASTRICHT, te zijn/worden ingeleverd.

Degenen die een schriftelijke bieding hebben uitgebracht zijn uitgenodigd om opening van de enveloppen met biedingen bij te wonen. In de brochure zijn de vastgelegde bezichtigingsdata aangegeven. Voor bezichtigingen is aanmelding vooraf vereist, waarop per mail een bevestiging volgt m.b.t. de tijd waarop de rondleiding begint.

Meer informatie is HIER te vinden.

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special