Binnenkort: Nationaal Symposium Makelaardij

Op donderdag 18 november aanstaande vindt de eerste lustrum viering van het Nationaal Symposium Makelaardij plaats. Al voor de vijfde keer wordt het Nationaal Symposium Makelaardij georganiseerd op de derde donderdag van november. NSM5 heeft dit jaar als thema "2011: Business as usual?"en is hét event bij uitstek waar makelaars, taxateurs en andere vastgoedprofessionals elkaar ontmoeten.

Tijdens NSM5 presenteren vier toonaangevende, bewezen succesvolle professionals hun visie op de vastgoedmarkt. Of hun visie beter is dan die van u, mag u zelf beoordelen. Maar u wordt wel in de gelegenheid gesteld om te delen. Om u zelf de vraag te stellen voor 2011: Business as Usual?

Naast de diverse interessante lezingen die worden gegeven heeft u de mogelijkheid om met uw vastgoedcollega's van gedachten te wisselen en om een breed scala aan toeleveranciers van producten en diensten te ontmoeten tijdens de informatiemarkt.

U kunt zich als makelaar, taxateur of vastgoedprofessional kosteloos aanmelden voor NSM5. Dit kan via www.nsm5.nl Tevens kunt u NSM5 volgen via twitter, twitter.com/nsm_5

Wij hopen u te mogen begroeten op 18 november 2010 tijdens NSM5.

STANDHOUDERSLIJST:
Funda
KPE
RNHB
VastgoedPRO
Schouten Insurance
ECOM Promotions
Nederlof
Meuleman & Partners
VastgoedCert
RealNext
Kadaster
Styling concepts group/LNV
Agriteam
SCVM
Iwoning
Makelaarsartikelen.nl / DigSi
Zonfactor
Semmto
NVMSOM
Vastgoed
Nationale Woning Veiling
Vastgoed Auctions
Taxateurs Unie
Amroth Media
Toshiba
Vastgoedjournaal.nl
RealWorks
OMA
SNS Retail
Pararius
EYE-move
SecretariA
Yes-co
Goes & Roos
Veritax
RapportNetPro
MijnTaxateur.nl
Validatienet

Reacties