FUNCTIE: Verhuurmedewerker Rotterdam

MVGM Vastgoedmanagement 
Coolsingel 65 
3012 AS 
06-22915992 
Website 

MVGM Vastgoedmanagement is gespecialiseerd in advies, exploitatie, herpositionering en herontwikkeling van vastgoed. Of het nu gaat om het volledige beheer van een groot vastgoedobject of het opstellen van een huurovereenkomst. MVGM Vastgoedmanagement behoudt als een goede regisseur het overzicht en staat haar klanten bij met specialistische kennis en persoonlijke dienstverlening.

Functie omschrijving

Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op de afdeling Verhuur binnen het bedrijfsonderdeel Wonen per direct op zoek naar een collega voor de functie van:

VERHUURMEDEWERKER binnendienst (fulltime) m/v

WERKZAAMHEDEN
In deze veelzijdige functie op de afdeling Verhuur kom je te werken in een team van vijf collega’s. Als Verhuurmedewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele verhuurtraject van onze woningen en is het jouw taak de juiste match te maken tussen vraag en aanbod binnen de huurmarkt. Je coördineert, draagt zorg voor en ziet toe op de uitvoering van de marketing activiteiten voor de diverse huurwoningen in de portefeuille. Je voert de te verrichten activiteiten tijdig en duidelijk uit en werkt hierin nauw samen met je collega’s. Als Verhuurmedewerker vervul je tevens een signaleringsfunctie naar de verschillende afdelingen binnen de unit Wonen wat betreft de uit te voeren werkzaamheden.

WIJ ZOEKEN
Je beschikt over een HBO diploma en hebt een zelfstandige en proactieve instelling. Je kent geen 9 tot 5 mentaliteit, indien nodig ben je op zaterdag inzetbaar voor een (nieuwbouw) open huis. Daarnaast werk je accuraat, heb je goede contactuele en administratieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift. Je bent in het bezit van rijbewijs B en je hebt een representatieve uitstraling.

Arbeidsvoorwaarden

WIJ BIEDEN
Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontplooien binnen een professionele organisatie in een enerverende branche. Wij bieden onze medewerkers een prettige werksfeer met volop ontwikkelingsmogelijkheden. MVGM heeft een eigen bedrijfsregeling waarin goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd. Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, resultaatgerichtheid, innovatie en kwaliteit (BRIK). Salaris indicatie circa € 2000,- afhankelijk van kennis en ervaring.

Solliciteren

REAGEREN
Je sollicitatie op deze functie ontvangen wij graag. Stuur je Curriculum Vitae met begeleidende motivatiebrief onder vermelding van de vacature bij voorkeur digitaal naar:
sollicitatie@mvgm.nl of reageer via het sollicitatieformulier op onze website: 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Mitchel van der Leeuw, bereikbaar op telefoonnummer 06-22 91 59 92. 

Een internetsearch kan onderdeel uitmaken van onze W&S procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs en zullen wij dan ook niet beantwoorden.



Reacties


Laatste nieuws