VJ start met nieuwe themamaand Woningmarkt/PROVADA: wat kunt u verwachten?

Vanaf vandaag start Vastgoedjournaal met de nieuwe themamaand in onze themacorner rechtsboven de homepage. Met een serie interviews, nieuws- en achtergrondverhalen brengen wij u op de hoogte wat er speelt rondom Woningmarkt/PROVADA.

Dat de woningmarkt aantrekt mag geen nieuws meer zijn. De vraag naar zowel koopwoningen in met name de grote steden en middeldure huurwoningen is ongekend groot. Door het achterblijvende aanbod in beide woonsegmenten stijgen zowel de koop- als de huurprijzen (te) hard. In diverse interviews met invloedrijke vastgoedpartijen leest u hoe zij hier tegenaan kijken. Daarnaast besteden wij aandacht aan de komende PROVADA die eind mei zijn dertiende editie beleeft en door Prins Constantijn zal worden geopend. 

We starten vandaag met het zeer lezenswaardige artikel over de vier misverstanden over 'short stay huisvesting' van onze redacteur Ramon Holle. Volgende week treft u een interview aan met de CEO van één van de grootste woningbeleggers van Nederland. 

Heeft u vragen en opmerkingen over de themamaand Woningmarkt/PROVADA, mail de redactie op redactie@vastgoedjournaal.nl.

Ik wens u veel leesplezier toe deze maand.

Rogier Hentenaar
Hoofdredacteur VJ

Illustratie betreft woningproject Bunker in Eindhoven, ontwikkeld door RED Company / Being Development en Powerhouse Company als architect. Zie ook http://www.realedc.com/the-bunker/

Reacties
Dossier Themamaand

Januari: Themamaand Tech

Vanaf vandaag start Vastgoedjournaal met de nieuwe themamaand over Tech. Rond dit thema publiceren we in de themacorner op de homepage een serie interviews, nieuws- en achtergrondverhalen over actuele trends op Tech-gebied. 

2 januari 2018 om 10:18 | 1 min