CBRE versterkt communicatie-afdeling

Karen Gouyn Stook is benoemd tot Director Communications and New Business van CB Richard Ellis. Met deze benoeming breidt de vastgoedadviseur haar Corporate Communications afdeling uit met activiteiten op het gebied van client management en new business. Karen Gouyn Stook is afkomstig van Rietmeijer Huisvestingsadviseurs, waar zij vanaf haar start in 2000 mede verantwoordelijk was voor het opzetten van de marketing- en acquisitieafdeling.

Toen Rietmeijer Huisvestingsadviseurs in 2006 onderdeel werd van CB Richard Ellis vond zij een nieuwe uitdaging in het vormgeven van de Corporate Communications afdeling. Deze afdeling is de laatste drie jaar onder leiding van Gouyn Stook uitgegroeid tot 6 medewerkers die zich dagelijks focussen op corporate marketing & advertising, public relations, property marketing, event coördinatie, interne communicatie en sales support.

Christine van Muiswinkel is aangetrokken als Marketing Manager. Zij is sinds 1996 werkzaam in diverse marketing(communicatie) functies zowel aan bureau- als adverteerderszijde. De afgelopen 4 jaar heeft zij op freelance basis bij diverse opdrachtgevers interim marketing- en communicatieprojecten geleid. Zij zal in haar rol als Marketing Manager de dagelijkse aansturing van het Corporate Communications team op zich nemen.Reacties


Laatste nieuws