Genomineerden DWIRE Vastgoedvrouw 2010 bekend

Alexandra Boot, oprichter/partner van Boot Advocaten, Heleen Aarts, directeur gebiedsontwikkeling Amvest en Jenny Vermeeren, regiodirecteur Woonstad Rotterdam, zijn door een vakkundige jury genomineerd voor de titel van DWIRE Vastgoedvrouw 2010. Tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE (Dutch Women in Real Estate) op 25 november 2010 in SugarCity in Halfweg zal de jury bekend maken wie de Award - Vastgoedvrouw 2010 - zal ontvangen.

Iedereen die vrouw is én werkzaam in de vastgoedsector heeft tot 15 november a.s. de mogelijkheid om op één van de kandidaten te stemmen. Voor leden kan dit via de website van DWIRE op www.dwirecontact.nl. Niet-leden kunnen hun stem uitbrengen door een e-mail te sturen aan anita.verwoest@denhaag.nl.

Voor de 4e achtereenvolgende keer organiseert DWIRE de verkiezing Vastgoedvrouw van het jaar. De jury bestaat dit jaar uit Marlon Huysmans directeur Sustainability OVG en winnaar Vastgoedvrouw 2009, Hilde Blank directeur BVR, Jeannette Dijkman directeur Real Estate Publishers en Annemieke Boiten, asset manager maatschappelijk vastgoed van het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam. De jury heeft de genomineerden geselecteerd op grond van een aantal criteria, zoals leiderschap, visie, aantoonbaar financieel succesvolle resultaten vastgoed, zakelijke en maatschappelijke invloed/betrokkenheid, carrièreverloop, organisatietalent, ambassadeursschap, persoonlijkheid, goede reputatie en eigenschappen als dynamisch, creatief, innovatief, lef en doorzettingsvermogen.

DWIRE is een vrouwennetwerk voor vrouwen werkzaam in de (commerciële) vastgoedsector. Het netwerk is opgericht in juni 2007 en telt meer dan 455 leden. Er worden activiteiten georganiseerd om bij te praten, informatie uit te wisselen, presentaties bij te wonen, te discussiëren of aan een excursie deel te nemen. Lidmaatschap biedt professionals de mogelijkheid om collega's te ontmoeten. Meer informatie over DWIRE en de verkiezing vindt u op www.dwire.nl.

Wilt u de leden van DWIRE een keer ontmoeten? Vastgoedjournaal organiseert in samenwerking met DWIRE de Vastgoed Kerstborrel 2010 op 9 december in Amsterdam. Klik HIER voor meer informatie.

Reacties