Van Jaarsveld benoemd bij Homburg

De Homburg Groep heeft drs. Peter van Jaarsveld (52) benoemd tot Managing Director van Homburg Investment Partners (HIP). Van Jaarsveld heeft een internationale bancaire achtergrond en bekleedde van 1985 tot 2002 een aantal senior management posities voor de ING Groep in Nederland, de Verenigde Staten (New York) en Zuid Amerika (Argentinie, Paraguay en Uruguay) en was tot 2006 Adjunct Directeur bij ABN Amro Bouwfonds Property Finance International. Sinds 2006 werkte hij als zelfstandig adviseur en interim manager gericht op de (internationale) vastgoedsector.

Homburg Investment Partners zal zich richten op structurele samenwerking met en participaties door professionele partijen zoals banken, beleggingsinstellingen, family offices, vermogensbeheerders en pensioenfondsen.

Homburg Groep beschikt met Homburg Canada Inc. over een volwaardige Asset-, Property-, en Development- managementorganisatie, is nauw gelieerd met twee Canadese beursfondsen (Homburg Canada REIT en Homburg Invest Inc) en vervult al 40 jaar een brugfunctie tussen Nederlandse en Europese investeerders en de Canadese vastgoed markt. Gezien de stagnatie in de Nederlandse bouwproductie, leegstand op de kantorenmarkt en grote onzekerheid op de Amerikaanse markt verwacht Homburg een toenemende belangstelling van de pensioenfondsen voor de minder kwetsbare en groeiende Canadese vastgoedmarkt.

Reacties