AllFixed Property Management naar compleet gerenoveerd Rivium Quadrant

Op 14 april verhuist AllFixed Property Management naar het Rivium, Capelle aan den IJssel, waar het samen met de Belgische partner Whitewood haar intrek neemt in het pand Rivium Quadrant 201. Het bedrijf grijpt de verhuizing aan om haar positionering 'Servies & Stones' te benadrukken. 

Dit pand – dat eigendom is van Whitewood en in beheer is bij AllFixed - heeft een forse metamorfose ondergaan, waardoor het ook voor andere huurders een aantrekkelijke optie is om zich in dit gebouw te vestigen. Rivium Quadrant is onder meer uitgerust met centrale receptie- en conciërgediensten, verschillende vergaderruimten en andere servicediensten. Bovendien is er een prima verbinding tussen Rivium en OV-knooppunt Capelse Brug via een onbemande shuttle-bus.

Rivium Quadrant kan nieuwe huurders huisvesten vanaf zo’n 300 vierkante meter en is daarmee helemaal klaar voor een tweede alsmede comfortabel leven als multi-tenant gebouw. Het complex heeft sinds de verbouwing een eigentijdse en high-tech uitstraling en voldoet aan de eisen van energielabel A.

Service & Stones
“De verhuizing van AllFixed Property Management is als momentum aangegrepen om de positionering “Vast en Zeker” in te wisselen voor “Service & Stones”, aldus algemeen directeur Inge van Wolde. “Deze twee woorden passen naadloos op de aangescherpte visie van AllFixed, waarbij wij onze beheeractiviteiten volledig afstemmen op een langdurig relatie met de eigenaren enerzijds en alle gebruikers van de panden anderzijds. De een wat meer in financiële zin, de ander in een goed werkklimaat, adequate aandacht en relevante voorzieningen,” vervolgd Van Wolde.

Vanuit dat perspectief zijn momenteel ook bouwvergunningen aangevraagd om de entrees van het Herculesplein in Utrecht en het Spaarneplein in Den Haag drastisch onder handen te nemen, waarbij in het laatste gebouw ook diverse ‘showvloeren nieuwe stijl’ worden gerealiseerd om toekomstige huurders te overtuigen bij hun vestigingskeuze.

“Beheren is vooruitzien en ten alle tijden erop uit om waarde toe te voegen voor alle belanghebbenden. In dat werkveld ligt onze kracht en voorzien wij in een groeiende behoefte, waarbij ook de groei van onze organisatie onvermijdelijk zal blijken,” aldus een tevreden Van Wolde tot slot.

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special