Flexas.nl stelt Demis Bril aan als Chief Technology Officer

Per 1 februari 2017 is Demis Bril gestart als CTO bij Flexas.nl. Hij is verantwoordelijk voor online marketing, IT en technologische ontwikkelingen bij het online platform voor kantoorruimtes.

Bril (1973) komt oorspronkelijk uit het bankwezen, waar hij veel ervaring op heeft gedaan als senior technisch analist bij ABN AMRO. Bril over zijn nieuwe functie bij Flexas.nl: “Met heel veel ambitie en energie ga ik aan de slag bij Flexas.nl om de online zichtbaarheid nog meer te vergroten en de kwaliteit van de website te optimaliseren voor de gebruiker. Daarnaast ga ik mij focussen op de uitbreiding van Flexas.nl in het buitenland.”

Demis is als adviseur al een aantal jaar aan Flexas.nl verbonden. Met deze fulltime aanstelling verwacht de online kantoorruimte bemiddelaar haar positie in Nederland alsmede in het buitenland te versterken. Dankzij zijn specialistische kennis van online marketing, analytisch vermogen en ervaring is hij de juiste persoon om bij te dragen aan de (internationale) groei.

Gisteren publiceerde VJ het artikel over 'Kantoor van de maand' dat geselecteerd is door Flexas.nl, klik HIER.



Reacties


Laatste nieuws