Bouwinvest verhuurt 345 m2 in Prinsenhof

Vastgoedvermogensbeheeerder Bouwinvest heeft, namens Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund N.V., per 1 oktober 2010 voor een periode van 5 jaar circa 345 m2 kantoorruimte verhuurd aan RISA IT B.V. in het complex Prinsenhof, gelegen aan het Prinses Margrietplantsoen 25 in het Beatrixkwartier in Den Haag.

Prinsenhof is een multifunctioneel complex waar wonen, werken en vrijetijdsbesteding op een unieke manier samenkomen. Alle huurders kunnen gebruik maken van een uitgebreid pakket servicediensten. Naast kantoren, een viersterren hotel en een fitnesscentrum, voorziet het multifunctionele complex tevens in een horecaplein en woon-werk units, een parkeergarage met ca. 1.000 plaatsen en 207 luxe huurappartementen.

Met een totaal belegd vermogen van €5,2 miljard is Bouwinvest een van de grootste onafhankelijke vastgoedvermogensbeheerders in Nederland voor institutionele investeerders, met als grootste aandeelhouder het pensioenfonds BPF Bouw. Bouwinvest biedt drie vastgoedfondsen aan: een woningfonds, een kantorenfonds en een winkelfonds. Een eigen ontwikkeltak voorziet het woningfonds van nieuwe projecten. Daarnaast bestaat de portefeuille uit internationale investeringen in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022