Unisys verlengt bestaande huurovereenkomst

Het gaat om circa 4.539 m² kantoorruimte en 149 parkeerplaatsen aan de Tupolevlaan 1-39 op Schiphol-Rijk. Het gebouw, centraal gelegen naast het Radisson Blu hotel op Schiphol-Rijk, bestaat in totaal uit circa 12.357 m² kantoorruimte. De overeenkomst is tegen marktconforme huurcondities tot stand gekomen.

Doorslaggevend bij deze transactie waren onder andere de hoge kwaliteit van het gebouw - passend bij de eisen van de huurder - en de ruime parkeernorm. De aanwezigheid van een bedrijfsrestaurant, de zeer representatieve entree, sterk verbeterde bereikbaarheid door de verbreding van de N201 en de ligging van het object hebben bovendien een grote rol gespeeld.

Unisys is wereldwijd actief in IT-diensten en -oplossingen, zoals onderhoudsservices en servertechnologie. Het bedrijf biedt een portfolio aan diensten, software en technologie dat problemen bij klanten helpt oplossen. Zo adviseert Unisys klanten bij de beveiliging van hun operations en de verbetering van de ondersteuning aan hun eindgebruikers. Daarnaast verhoogt Unisys de efficiëntie en het gebruik van datacenters en moderniseert het bedrijfapplicaties.

DTZ Zadelhoff bracht deze transactie tot stand namens de eigenaar van het object, TT Amsterdam Project Company Ltd. Jones Lang LaSalle trad op namens de huurder, Unisys Nederland nv. De verhuur van de overige meters in het gebouw is in handen van Jones Lang LaSalle en DTZ Zadelhoff.

 Reacties


Laatste nieuws