Nominaties voor beste aanbieders vastgoedfondsen

Binnenkort zullen de eerste nominaties bekend worden gemaakt voor de beste Nederlandse aanbieders van vastgoedfondsen. Deze nominaties zullen meedingen naar de Award voor de Beste Vastgoedfonds Aanbieder van 2010. De Award is een nieuw initiatief van Vastgoedvergelijker.nl en zal een jaarlijks terugkerend evenement worden.

Door middel van een benchmarkonderzoek onder vastgoedbeleggers onder leiding van het gerenommeerde adviesbureau Baken Adviesgroep zal de winnaar van de Award bekend worden gemaakt. Het onderzoek is vooral gericht op de kwaliteit van de dienstverlening door de aanbieders van vastgoedfondsen. De prijs bestaat uit een trofee en een prijzenpakket. In de loop van deze week zullen meer details over de uit te reiken Award bekend worden gemaakt.

Vastgoedvergelijker.nl de eerste onafhankelijke website met het complete overzicht van de belangrijkste vastgoedfondsen - zoals vastgoedcv's, -maatschappen en -obligaties - en beleggingspanden in Nederland. Eerder deze maand bracht Vastgoedvergelijker.nl de eerste editie uit van het Vastgoedvergelijker E-magazine (klik HIER) met nieuws en achtergrondartikelen over de markt van vastgoedfondsen.Reacties


Laatste nieuws