Nationaal BREEAM Congres over de waarde van Duurzaamheid

Op donderdag 23 maart 2017 organiseert de Dutch Green Building Council het eerste Nationaal BREEAM Congres. Het congres moet jaarlijks gaan plaatsvinden en is toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over BREEAM-NL.

Aanleiding
Investeren in duurzaamheid kost geld, maar levert het ook iets op? Tijdens dit congres wordt ingegaan hoe vanuit de praktijk de brede duurzaamheidsbenadering van het BREEAM-NL keurmerk bijdraagt aan een positieve ‘value case’ van uw organisatie. De winst zit niet alleen in de energierekening, maar bijvoorbeeld ook op gezondheid, onderhoudskosten en onderscheidend vermogen in de markt. Mede dankzij ‘Parijs’ gaan steeds meer bedrijven verantwoord aanbesteden en is duurzaamheid een gunfactor geworden.

Voor iedereen interessant!
Toonaangevende keynotes van oa Coert Zachariasse, Andy van den Dobbelsteen en Marlon Huysmans over het effect van verduurzaming op waarde en inspirerende voorbeelden uit de praktijk zijn onderdeel van het programma. Het congres is zowel interessant voor mensen die nog weinig weten over het BREEAM-NL keurmerk, als voor BREEAM-NL Experts. Speciaal voor deze groep worden verdiepende workshops aangeboden.

Lees meer op https://www.dgbc.nl/agenda/nationaal-breeam-congres-2017.



Reacties


Laatste nieuws