Valad Europe breidt investment management team Benelux uit

Valad heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd in het Investment Management team, als gevolg van de recentelijke benoeming van Wouter Zwetsloot tot Head of Benelux. Hoe is het nieuwe team opgebouwd?

Dirk Heesakkers (foto links) is met ingang van februari weer in dienst getreden bij Valad. Heesmaakte in de periode van 2010 tot 2015 al onderdeel uit van het team als Investment Manager en hij zal deze werkzaamheden voortzetten.

Samen met Geert van den Boomen (foto rechts) zal hij verantwoordelijk zijn voor het Investment Management team. Van den Boomen is sinds 2013 in dienst bij Valad waar hij sinds 2014 de rol van Investment Analyst vervulde. Met ingang van 1 januari vervult hij de rol van Investment Manager.

Investeringsmogelijkheden
"Deze benoemingen laten zien dat wij inzetten op continue professionalisering van onze dienstverlening” zegt Wouter Zwetsloot, Head of Benelux binnen Valad Europe. “Dirk en Geert zullen zich in hun nieuwe rol onder andere concentreren op het leiden van het Investment Team in de Benelux dat op zoek is naar investeringsmogelijkheden in zowel Value Add, Core Plus alsmede Core segment, bestaande uit portefeuilles en single assets verspreid over de verschillende sectoren met een focus op kantoren, multi-let light industrial, logistics en out of town retail.”

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021