Weisz in Raad van Advies Nera Vastgoed

Robert Weisz (1950) heeft zich als strategisch adviseur verbonden aan Nera Vastgoed, een aanbieder van vastgoedparticipatiefondsen. Weisz zal Nera Vastgoed adviseren op strategisch en operationeel gebied alsmede op het gebied van aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen en -investeringen.

Weisz studeerde bedrijfseconomie en accountancy aan de Universiteit van Rotterdam en heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van vastgoedontwikkeling en vastgoedbeleggen. Naast zijn werkzaamheden als directeur bij vastgoedbeleggingsgroep Timevest BV in Amsterdam, is hij onder meer gastdocent aan de postdoctorale opleiding van de Amsterdam School of Real Estate.

Tevens is Weisz lid van de Vastgoedadviesraad van Bank Insinger de Beaufort, Voorzitter van de Stichting Transparantie Vastgoedfondsen en mede-auteur van het boek "Onroerend goed als Belegging", uit hoofde waarvan hij ook spreker is bij diverse symposia in Nederland en de Verenigde Staten. Tot 2009 was hij als visiting professor ook verbonden aan de TU in Eindhoven (leerstoelgroep Vastgoedbeheer).

Reacties