Portbase verlengt huurcontract met Fortress

Fortress heeft in eigen beheer recentelijk met Portbase de vigerende huurovereenkomst verlengd. Naast deze verlenging heeft Portbase 450m² extra kantoorruimte aangehuurd en huurt hiermee in totaal 1.800 m² kantoorruimte in gebouw 3 op Port Park, gelegen aan de Seattleweg 7-17 te Rotterdam-Eemhaven.

Distripark Eemhaven, waar Port Park gesitueerd is, heeft naast aansluiting op de snelwegen A15, A4 en A20 ook de beschikking over een Binnenvaartcentrum, Rail Service Center en een Containerterminal. Mede door haar goede bereikbaarheid is Port Park een zeer aantrekkelijke locatie voor bedrijven die een relatie met de Rotterdamse haven hebben. Het totale park heeft een verhuurbaar oppervlak van ca. 21.500m², bestaande uit 4 gebouwen en een bedrijfsrestaurant.

Momenteel is er nog 5.920m² verhuurbaar oppervlak beschikbaar, verdeeld over de gebouwen 1, 2 en 3. Tevens heeft Fortress bouwplannen voor 4 geschakelde kantoorvilla's ter hoogte van gebouw 3, direct gelegen aan de Vondelingenweg. De villa's krijgen per stuk 1.600m² verhuurbaar vloeroppervlak, verdeeld over 4 lagen. 

Portbase is de neutrale en betrouwbare spin in het web voor alle logistieke informatie in de havens van Rotterdam en Amsterdam. Via het havenoverstijgende Port Community System van Portbase profiteren bedrijven van een veelheid aan intelligente diensten voor efficiente en eenvoudige informatie-uitwisseling, zowel onderling als met overheden.Reacties


Laatste nieuws