Jubilerend Troostwijk zet in op internationale expansie

Gisteren was het exact 80 jaar geleden dat Troostwijk de basis legde voor één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus. Dit heugelijke nieuwsfeit werd tijdens de internationale bijeenkomst van de ArcaLaudis Convention, die van 13 t/m 15 oktober in Amsterdam plaatsvond, onder de aandacht gebracht. Bij deze jaarlijkse bijeenkomst is het belang van een breed internationaal netwerk onder het ArcaLaudis label nog eens krachtig benadrukt.

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk onder de naam ArcaLaudis, bestaat uit een netwerk van eigen Troostwijk-vestigingen en exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.

Adriaan Westerhof, algemeen directeur van Troostwijk Groep tijdens de ArcaLaudis Convention in Amsterdam: "Hoe een internationale opdracht wordt uitgevoerd is maatwerk. Soms is de samenstelling van het bedrijf zodanig dat het economisch en vakmatig verantwoord is om een vast team alle vestigingen te laten taxeren. In andere gevallen is de lokale kennis doorslaggevend en zal de partner binnen ArcaLaudis de taxatie zelfstandig uitvoeren. Het 80-jarig jubileum van Troostwijk te midden van onze partners van ArcaLaudis markeert voor ons een nieuw tijdperk waarin we onze klanten met duidelijke afspraken en heldere protocollen tot ver voorbij onze landsgrenzen kunnen bijstaan."

Marcel de Boer, directeur van Troostwijk Real Estate: "Met de oprichting van Troostwijk Real Estate eerder dit jaar heeft Troostwijk al een nieuwe weg ingeslagen als onafhankelijke vastgoedadviseur met een onderscheidende aanpak. We beschikken over jarenlange kennis op het gebied van research, taxaties, advisering, financiering, sale&leaseback en aan- en verkoopbegeleiding. De recente uitbreiding van ons kantoor in Frankfurt en ons Arcalaudis netwerk maakt dat wij nu ook bruggen kunnen slaan voor internationale advisering en begeleiding. Think local en act global is ons motto, het beschikken over een groot netwerk met kennis om concurrerend en onderscheidend te kunnen blijven in de vastgoedmarkt. Wij denken dat het anders kan en dat het anders moet!"

 

Reacties