SNB PF in gesprek met ZIB/Roompot over vakantiepark

Er wordt door SNS Property Finance met ZIB/ Roompot gesproken over een aantal zaken in het kader van de toekomst van het Spaanse zorgcomplex La Cigueña. Dat zegt woordvoerster Wieteke van Hunnink van SNS Property Finance tegenover Vastgoedjournaal.

"Deze gesprekken bevinden zich nog in een zeer vroeg stadium en het is nog te vroeg om hierover naar buiten te gaan. Als gevolg hiervan is de inhoud van het FD-artikel gisteren prematuur en schetst het een onjuist beeld. Wanneer daar aanleiding toe is, zal SNS Property Finance met informatie naar buiten gaan", aldus Van Hunnink.

Gisteren verscheen in Het Financieele Dagblad een artikel over het beheer van zorgcomplex La Cigüeña in Spanje door Roompot Vakanties. Het artikel is op een aantal punten niet volledig en geeft een aantal zaken onjuist weer. Het artikel suggereert dat er sprake is van een overeenkomst tussen de betrokken partijen. In deze overeenkomst zou Roompot Vakanties de exploitatie van Cigüeña op zich nemen. Volgens Van Hunnink is er echter nog geen sprake van een overeenkomst.


Reacties