Politici in discussie op NVM-site

De Tweede-Kamerleden Betty de Boer (VVD) en Paulus Jansen (SP) verzorgen met ingang van donderdag 14 oktober een dubbelcolumn voor de website van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (www.nvm.nl). De Boer en Jansen hebben elk ‘wonen' hun portefeuille. Overigens hebben ook actrice Froukje de Both en voorman van Bouwend Nederland Elco Brinkman een column op de site van NVM.

De Kamerleden kruisen in de eerste dubbelcolumn de degens over de pas ingevoerde anti-kraakwet. Het VVD-Kamerlid is blij met deze nieuwe wet "die diefstal van andermans eigendom tegengaat", terwijl SP-er Jansen er schande van spreekt "dat de wet de leegstand in Nederland nauwelijks aanpakt."

De tweede dubbelcolumn van beide Kamerleden komt op maandag 18 oktober op de NVM-site, waarna de column bijna wekelijks op maandag op de site wordt geplaatst.

De NVM-site is in april van dit jaar vernieuwd. De site brengt dagelijks nieuws, achtergronden en opinie over de vastgoedmarkt voor consumenten en professionals. Andere columnisten zijn onder meer Harm Edens, Froukje de Both en Elco Brinkman.

Reacties