Nieuwbouw Bangma Verpakking: de handen zijn geschud

Aan De Stegge Twello en Bangma Verpakking hebben de intentie uitgesproken te gaan samenwerken om de nieuwe bedrijfshal met kantoor van Bangma Verpakking te realiseren. Het complex zal ruim 20.000 m2 worden.

Eind augustus dit jaar maakte directeur Jan Bangma tijdens een symposium in Dronten bekend dat Bangma Verpakking zich naast Staay Freshcare Convenience gaat vestigen. Freshcare Convenience is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van onder andere verse groenten en fruit tot kant-en-klaar verpakte producten. In samenwerking met andere zakelijke dienstverleners vormen Freshcare Convenience en Bangma Verpakking sinds midden 2016 een keten.

BOAG ondersteunde Staay Food Group al bij de realisatie van de nieuwe productielocatie door middel van uitvoeringsbegeleiding. BOAG heeft voor Bangma Verpakking het offertetraject begeleid. Door de inbreng van BOAG heeft de opdrachtgever een afgewogen keuze kunnen maken.

Na het schudden van de handen begint het echte werk. Het contract moet verder uitgewerkt worden, waarna Aan De Stegge Twello de tekeningen en berekeningen uitwerkt, de uitvoering ter hand neemt en de uitdagende planning met oplevering midden 2017 realiseert. BOAG zorgt tijdens de voorbereiding en uitvoering voor directievoering en kwaliteitscontrole.

Foto: Links Evert Veerman, accountmanager Aan de Stegge Twello en rechts Jan Bangma, directeur Bangma Verpakking schudden elkaar de hand, onder toeziend oog van Marco van der Laan, directeur Aan De Stegge Twello.

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special