ASR Vastgoed verhuurt 2210 m² aan Ortec

Vastgoedbelegger ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft een overeenkomst afgesloten met Ortec Finance B.V. voor de verhuur van in totaal 2210 m² kantoorruimte in gebouw Willemswerf aan de Boompjes in Rotterdam. Ortec Finance B.V. werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Dat meldt ASR Vastgoed. Willemswerf ligt als echte landmark aan het fraaie Rotterdamse rivierenfront. Dit kantoorgebouw is eigendom van ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Het meest in het oog springende element van Willemswerf is de knik in de gevel komend vanaf de Maasboulevard richting centrum. De Maaszijde van het gebouw biedt een fascinerend uitzicht over de rivier en de Kop van Zuid. De stadsgevel biedt een mooi uitzicht over de skyline van het centrum.

Ortec Finance levert wereldwijd technologie en advies op het gebied van risk en return management. De klanten bevinden zich over de hele wereld en variëren van pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensbeheerders tot gemeenten, woningcorporaties en financieel planners.



Reacties


Laatste nieuws