VJ start met themamaand Vastgoedbeleggingen

De eerste van de maand is bij VJ traditioneel de start van een nieuwe themamaand. In de themacorner rechtsboven onze homepage zetten we de hele maand december de spotlights op Vastgoedbeleggingen. Wat kunt u verwachten?

In deze maand wordt niet alleen aandacht gegeven aan de strategie van diverse vastgoedbeleggers en vastgoedfondsen maar ook aan partijen die erbij betrokken zijn zoals vastgoedadviseurs, fiscalisten en juristen. Ook zij zorgen dat de deals mogelijk worden gemaakt omdat zij beleggers koppelen aan het juiste product en tevens zorgen voor een goede verslaglegging. Alle relevante artikelen hierover krijgen gedurende deze laatste maand een plaats in de themacorner.

Vandaag openen we de themamaand met een interview met de beleggingsmakelaars van KroesePaternotte. Het makelaarskantoor is al ruim dertig jaar een begrip voor winkelbeleggers in Amsterdam en ver daarbuiten. KroesePaternotte was betrokken bij veel grote vastgoeddeals zoals de verkoop van de V&D-warenhuizen in de jaren negentig en de miljardentransactie met het vastgoed van Vendex KBB  dat door IEF Capital/Bouwfonds werd aangekocht in 2004. VJ sprak met één van de oprichters, Patrick Paternotte en met Mark Klaassen, die de nieuwe generatie bij KroesePaternotte vertegenwoordigt.

Volgende week treft u een interview aan met Syntrus Achmea RE&F over de zoektocht naar geschikte woningbeleggingen.

Profileren
Bent u zelf vastgoedbelegger of bent u op een andere manier daarbij betrokken? Dan is december voor u een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf wat meer te profileren. De themacorner bovenin de homepage blijft namelijk de hele maand prominent in beeld. U kunt nieuws of interviewverzoeken doorgeven op redactie@vastgoedjournaal.nl . Ter afsluiting van de themamaand brengen wij enkele dagen voor het einde van de maand een speciale nieuwsbrief uit dat onder circa 40.000 vastgoedprofessionals zal worden verspreid.

Dag van het Vastgoedbeleggen 2017

Als laatste wil ik u attenderen op ons komende evenement de Dag van het Vastgoedbeleggen op 17 januari in het nieuwe jaar die zal worden voorgezeten door professor Dirk Brounen. Behalve de uitgebreide netwerkmogelijkheden krijgt u te horen de jongste rente-ontwikkelingen, de uitdagingen voor particuliere beleggers en de risico’s en kansen voor het beleggen in retail.

Heeft u aanvullende op- of aanmerkingen over de themamaand Vastgoedbeleggingen, dan kunt u het reactieveld hieronder gebruiken of ons mailen op redactie@vastgoedjournaal.nl .

Ik wens u alvast veel leesplezier.

Rogier Hentenaar
Hoofdredacteur Vastgoedjournaal

Reacties
Dossier Vastgoedbeleggen
De carrière van vastgoedbeleggers

De carrière van vastgoedbeleggers

Als adviseur zie ik al jaren vastgoed in alle soorten en gradaties langskomen. Al naar gelang de omvang en ervaring van de belegger is het net een wooncarrière.  Jelle Baak, belastingadviseur en vastgoedaccountant, zet de fiscale gevolgen gedurende deze carrière op een rij.

5 december 2018 om 10:50 | 7 min