Uw oplossing voor een schoon buitenterrein? Win een asbaktegel!

Kunt u een steuntje in de rug gebruiken om uw buitenterrein opgeruimd en schoon te houden? Maak dan kans op een gratis tegelasbak. Milieu Service Nederland geeft er meerdere weg! 

Uw buitenplaats en/of entree is het visitekaartje van uw pand. Een eerste indruk maakt u maar één keer, dus zorg dat uw bezoekers gastvrij ontvangen worden. Sigarettenpeuken behoren tot het meest voorkomende zwerfvuil. Met de asbaktegel die Milieu Service Nederland verloot geeft u bezoekers de gelegenheid om sigaretten gemakkelijk weg te gooien. De tegel wordt in de vloer verwerkt, waardoor sigaretten toch ‘gewoon’ op de grond gegooid kunnen worden. Voor gepaste inzamelmiddelen voor al uw overig afval kunt u ook bij ons terecht.

Met hetzelfde gemak…
gooi je het in de tegelasbak! Door het opvallende ingooischerm is de asbaktegel niet te missen en is het uitnodigend en gemakkelijk hier je sigaret in te gooien. Wanneer u de tegelasbak op specifieke plekken plaatst, geeft u de gebruikers ook duidelijk aan waar wel en liever niet gerookt wordt. Zelfs het legen van de tegelasbak is een fluitje van een cent dankzij de bijgeleverde vork.

De voordelen van zo’n tegel?
- Uitnodigend en schoon, de beste oplossing voor een peukenvrij buitenterrein;
- Valt goed op door gebruik van ingooischerm;
- Robuust en vandalismebestendig scherm;
- Voorkomt overlast van peuken en kauwgom;
- Gebruiksvriendelijk en hygiënisch;
- Eenvoudig in het straatwerk te plaatsen.

Winnen
Wilt u zo’n asbaktegel winnen? Vult u dan dit formulier in.  

 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedfinanciering