Wolf Huisvestingsgroep nieuwe beheerder en verhuurder Marketside Hoofddorp

Annexum heeft voor Wolf Huisvestingsgroep gekozen om de verhuur en het beheer te verzorgen van de 69 woningen in het getransformeerde kantoorpand Marketside in Hoofddorp. Het complex is opgeleverd en alle woningen zijn verhuurd. 

Annexum heeft het complex recent verworven en zal deze eind van het jaar middels een nieuw te structureren fonds op de markt brengen. De beloningsstructuur is onder meer gebaseerd op de bezettingsgraad en huurderstevredenheid. Monique Tetteroo, senior Asset Manager Wonen bij Annexum: "Wolf Huisvestingsgroep beschikt over goede kennis en ervaring met het beheer van een woningcomplex voor young professionals. De manier waarop ze invulling geven aan het zichtbaar en bereikbaar zijn voor de huurders, onder andere door een vaste contactpersoon die wekelijks aanwezig is in het complex, maakt dat we voor Wolf Huisvestingsgroep hebben gekozen."

'Bezettingsgraad boven 100%'
Wolf Huisvestingsgroep-directeur Frank van Min streeft naar een bezettingsgraad van boven de 100%. “Starters willen na opzegging vaak snel kunnen vertrekken. Wij bieden hen een huurkorting als ze dit binnen de opzegtermijn van een maand doen. Nieuwe huurders komen daardoor eerder in aanmerking voor een woning. Een goede deal voor alle partijen”, aldus Frank van Min.

Optimaal rendement door digitalisering
“Bij nul frictieleegstand krijgen we een reguliere vergoeding, bij een boventallige bezetting volgt een extra beloning. Daarnaast zullen we 95% van de vragen van huurders binnen één werkdag in behandeling hebben genomen”, licht Van Min toe. “We kunnen deze doelstelling waarmaken, omdat we met onze innovatieve digitale werkprocessen heel efficiënt kunnen handelen en met de doelgroep kunnen communiceren.” 

Bezoektip: Dag van het Vastgoedbeheer op 8 november

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special