Syntrus Achmea RE&F ontmoet de disruptieve ontwikkelaars

Gisteren stelde Rob Vester zich met zijn ontwikkelingsbedrijf tijdens een lunch in het Okura Hotel voor aan 20 midddelgrote creatieve, disruptieve ontwikkelaars. De bijeenkomst, georganiseerd door Syntrus Achmea RE&F in samenwerking met Vastgoedjournaal.nl, was bedoeld om in contact te komen met deze groeiende groep ontwikkelaars die steeds meer het verschil gaat maken. Hoofddoelstelling van de dag 'Hoe krijgen we meer woningproductie'.

Henk Harms, Gemeente Den Haag sprak over de kansen die zij hebben te bieden met het opstarten van nieuwe woningprojecten en hoe een samenwerking met de gemeente aan te vliegen. De slagkracht is de afgelopen jaren sterk toegenomen binnen de gemeente. "De tijdsduur van het beslissingstraject is sterk afgenomen. Er zijn op het ogenblik honderden woningprojecten binnen de gemeente in aanbouw. Maar we zijn er nog lang niet. Het is goed om 20 creatieve ontwikkelaars te ontmoeten. Ik moedig jullie aan met mooie plannen te komen".
 
Giel van wijk, van Sustay die al meerdere woningprojecten succesvol ontwikkelde en enkele daarvan in belegging zijn genomen door Syntrus Achmea RE&F vertelde over de voordelen om Syntrus Achmea RE&F als samenwerkingspartner te hebben. "Een groot voordeel is de financiële slagkracht en het korte beslissingstraject van Syntrus Achmea RE&F."

Re-Born sloot de netwerkdag af door in te gaan op de mogelijkheden van toepassingen van de circulaire economie in de vastgoedwereld. 

Vele mogelijkheden tot samenwerking
Het mag een geslaagde bijeenkomst heten: Zowel Syntrus Achmea als de ontwikkelaars zien absoluut mogelijkheden tot samenwerking nu en / of in de toekomst. De groep van 20 onafhankelijke middelgrote ontwikkelaars waren het eens met elkaar, door samenwerking zullen er sneller en betere woningprojecten gerealiseerd kunnen worden.

John Kerkhoven, directeur Vastgoedjournaal bedankte iedereen voor zijn komst en was er van overtuigd dat deze inhoudelijke netwerksessie tot nieuwe woningproductie zal leiden. "Met de slagkracht van Syntrus Achmea RE&F en de creativeit van 20 middelgrote ontwikkelaars moet dat wel goedkomen". De aanwezigen kijken nu al uit naar een volgende sessie. Dit geeft een hoop energie was de algemene gedachte onder de aanwezigen.



Reacties


Laatste nieuws