De beste tips om belastingvoordeel te behalen

Wilt u meer weten over de actuele fiscale ontwikkelingen die van belang zijn voor de vastgoedpraktijk en de recente ontwikkelingen inzake de toepassing van de bedrijfsopvolgingsfaciliteiten bij vastgoedvennootschappen? Of bent u wellicht benieuwd hoe het is gesteld met de overdrachtsbelastingaspecten bij de schenking van aandelen?

U krijgt antwoord op deze en nog veel meer vragen tijdens het Congres Vastgoedfiscaliteiten op 28 november. Eén van de drie sprekers van deze middag is Aad Rozendal, Hoofd Bureau Vaktechniek bij RSM Niehe Lancée Kooij en docent Universiteit van Amsterdam.

Hij behandelt naast de actuele fiscale ontwikkelingen die van belang zijn voor de vastgoedpraktijk ook de toepassing van het lage 2%-tarief in de overdrachtsbelasting en bespreekt onder welke omstandigheden er sprake is van een woning en wat de exacte reikwijdte van deze bepaling is. Ook wordt ingegaan op overdrachtsbelasting bij herstructureringen, waarbij ook aandacht wordt besteed aan actuele rechtspraak.

Heeft u interesse in de beste tips om belastingvoordeel te behalen en de fiscale valkuilen te vermijden? U bent van harte welkom bij het Congres Vastgoedfiscaliteiten. Meer informatie over het congres en de inschrijfmogelijkheden vindt u hier

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special