Eigen magazine voor vastgoedbeleggers van start

Vastgoedbeleggers die beleggen in besloten fondsen zoals vastgoedcv's, -maatschappen en -obligaties maar ook in beursgenoteerd en direct vastgoed krijgen vanaf vandaag een eigen maandelijks magazine waarin al het nieuws uit de sector bijeen is gebracht. Het gratis Vastgoedvergelijker.nl E-magazine is een nieuw particulier initiatief zonder banden met aanbieders van vastgoedbeleggingen. Het laatste nieuws, achtergronden, interviews, research, tips en tricks over vastgoedbeleggen in het algemeen zijn maandelijks te vinden in Vastgoedvergelijker E-magazine.

Vastgoedvergelijker.nl heeft hiervoor de handen ineen-geslagen met het online vastgoedmedium Vastgoedjournaal.nl. Het nieuwe E-magazine is te vinden op: http://e-magazine.vastgoedvergelijker.nl.

Nick Blom, directeur van Vastgoedvergelijker.nl: "Beleggen in vastgoed is voor veel particuliere beleggers een leuke en tevens een serieuze activiteit die voor een substantieel gedeelte zelfs als het fundament van de beleggingsportefeuille mag worden beschouwd. Tot nu toe was er voor deze belegger geen eigen uitgave waar onafhankelijk verslag wordt gedaan van de ontwikkelingen in deze sector. Met het nieuwe Vastgoedvergelijker E-magazine komen wij deze beleggers tegemoet, of zij nu beleggen in beursgenoteerd vastgoed, vastgoedcv's of direct vastgoed. Het E-magazine zal maandelijks op een heldere en toegankelijke wijze de informatie bijeenbrengen en zal gratis worden verspreid."

In een reactie zegt John Kerkhoven, directeur van Vastgoedjournaal het volgende: "Het E-magazine is een goede en nuttige aanvulling op de huidige vastgoedbladen en is tevens zeer interessant voor de business-to-business markt. Het is ook voor het eerst dat er een vastgoedblad verschijnt dat bij uitstek interessant is voor de naar schatting 60.000 particuliere vastgoedbeleggers in Nederland. We zijn verheugd dat we hiermee met Vastgoedvergelijker.nl kunnen samenwerken om gezamenlijk de markt van particuliere beleggers te bereiken."

Vastgoedvergelijker.nl is de eerste onafhankelijke website met het complete overzicht van de belangrijkste vastgoedfondsen en beleggingspanden in Nederland. Niet alleen de beginnende belegger, maar ook de gevorderde belegger, vindt hier de meest relevante informatie van zowel vastgoedfondsen als beleggingspanden overzichtelijk naast elkaar. Vergelijk, download iedere gewenste prospectus en leg snel contact met de aanbieder. "Op www.vastgoedvergelijker.nl vindt u het rendement dat het beste bij u past", aldus Blom.


Reacties