Renpart bevestigt aankoop kinderdagverblijf Elst

Zoals eerder al op 1 september door Vastgoedjournaal was aangekondigd op de Renpart-relatiedag in Haarzuilens bevestigt participatieaanbieder Renpart de aankoop van het kinderdagverblijf aan de Stationsstraat 6 te Elst voor het fonds Renpart Vastgoed Holding IX N.V. De verkoper, een particuliere belegger, werd geadviseerd door Brecheisen Makelaars/IBG en koper werd geadviseerd door Biltmore Vastgoed Consultants.

De huurder is het kinderdagverblijf De Kikkerkoning die de ruimte gebruikt voor de dagopvang van kinderen (crèche). Er is een langlopend huurcontract tot juni 2020. Het pand heeft een oppervlakte van 535 m².

De koopprijs bedroeg € 1.362.500 vrij op naam. Bij een aanvangshuur van € 112.900 op jaarbasis en rekeninghoudend met een compensatie voor niet-verrekenbare BTW komt dit neer op een bruto aanvangsrendement (BAR) vrij op naam van 8%.

Elst ligt tussen Arnhem en Nijmegen en maakt onderdeel uit van het uitbreidingsgebied de Waalsprong. Deze groeiende gemeente is volgens Renpart erg populair bij forensen en wordt de komende jaren uitgebreid met diverse nieuwbouwwijken. Met veel jonge kinderen in deze wijken zal de behoefte aan kinderopvang groot zijn. Het pand ligt in het centrum van Elst en is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer (het treinstation ligt op loopafstand) als met eigen vervoer (rijksweg A325).



Reacties


Laatste nieuws