Jeans Centre huurt 200 m2 centrumplan Pijnacker

WPM Planontwikkeling uit ‘s Hertogenbosch heeft ruim 200 m² winkelruimte verhuurd aan Jeans Center voor het in aanbouw zijnde winkelcentrum te Pijnacker. Onder andere C&A, Hema, Hunkemöller, Nelson schoenen, The Stone, Van de Ven Fashion, Van Uffelen Mode en een aantal plaatselijke en regionale ondernemers zijn al gecontracteerd voor dit winkelcentrum.

ABB Ontwikkeling B.V. uit Sliedrecht is de ontwikkelaar van het nieuwe winkelcentrum dat grenst aan het huidige winkelcentrum Ackershof. Het nieuwe winkelcentrum, dat onderdeel uitmaakt van het centrumplan zal circa 5.500 m² groot worden. Het accent van dit winkelcentrum zal voornamelijk liggen op het modesegment. De bouw van het winkelcentrum is in het voorjaar van 2010 van start gegaan en het winkelcentrum zal in 2012 haar deuren voor het winkelend publiek openen.

De verhuur van de commerciële winkelruimten voor dit project in Pijnacker is in handen van WPM Planontwikkeling uit ‘s-Hertogenbosch, onderdeel van de WPM Groep. Huurder Jeans Center werd in deze geadviseerd door winkel vastgoed adviseurs Bouman Visscher Van Limbeek.

 

Reacties