Flexas.nl heeft nieuwe vergelijkingstool + aanbod alle kantoren op de Zuidas

De Amsterdamse Zuidas is één van de belangrijkste kantoorlocaties van Nederland en wordt ook wel het kloppend hart van de financiële sector genoemd. Niet voor niets is de Zuidas al meerdere malen verkozen tot populairste kantoorlocatie van Nederland. Flexas.nl is de eerste en enige kantoorruimte aanbieder die alle beschikbare kantoren op de Zuidas kan aanbieden.

Van het WTC tot kantoortoren Symphony en van het Atrium tot de Infinity (voormalig hoofdkantoor van ING). Kortom, voor elk type bedrijf de juiste kantooroplossing. Op de website van Flexas.nl is het gemakkelijk de meest geschikte kantoorruimtes te vergelijken op basis van services en faciliteiten, hierdoor wordt altijd de beste keuze gemaakt.

Vertrouwen
De online kantoorruimte bemiddelaar heeft recentelijk het laatste nog ontbrekende kantoorgebouw op de Zuidas toegevoegd aan het al zeer uitgebreide aanbod. “Het is fantastisch dat wij nu ook de kantoortoren Symphony aan ons online aanbod toe hebben mogen voegen”, aldus Marcel de Groot, eigenaar van Flexas.nl. “Nu staat al het beschikbare aanbod van kantoren op de Zuidas op onze website en dat is niet eenvoudig bij een kantoorlocatie die zo populair is.”

Steeds meer eigenaren, asset managers, verhuurders en business center operators zien in dat het essentieel is om online zichtbaar te zijn. Om hun online vindbaarheid te vergroten maken zij gebruik van online platformen waarbij zij direct in contact komen met potentiële huurders. Van deze partijen is Flexas.nl de grootste en meest proactieve partner in Nederland. Zij zorgen voor een professionele promotie van de kantoren. Dit gebeurt via de website, social media en tegenwoordig ook in traditionele media, zoals de krant en radio.

Lancering online vergelijking van kantoorruimte
Het aantal kantoorruimtes dat online aangeboden wordt is groot en huurders van kantoorruimte gaan steeds vaker op zoek naar een compleet pakket. Als online bemiddelaar is het belangrijk om de strategie hierop aan te passen. Marcel de Groot: “Het werk aan de website houdt nooit op, wij zijn continu bezig met veranderingen, uitbreidingen en nieuwe ontwikkelingen. Zo houden wij onze website relevant en up-to-date. Op dit gebied hebben wij ook een primeur! Wij zijn de eerste in onze branche die bezoekers van de website de mogelijkheid biedt om kantoren te vergelijken op faciliteiten, diensten en klantbeoordelingen. Daarnaast zullen onze kantoorruimte specialisten natuurlijk gratis en persoonlijk advies blijven geven, zij kennen de markt als geen ander.”

De vergelijkingspagina vormt een belangrijke schakel in het bemiddelingsproces. De pagina geeft onafhankelijk advies aan bezoekers. Ook de klantbeoordelingen spelen hierbij een grote rol. Door deze functies te introduceren, wordt Flexas.nl een nog belangrijkere schakel bij de zoektocht naar een kantoor. Deze ontwikkeling is tot op heden namelijk door niemand binnen de kantorenmarkt tot uitvoering gebracht. Zelfs organisaties als Funda en Realnext, waar het overzicht compleet zoek is door de grote hoeveelheid aanbod, beschikken niet over een dergelijke functie op hun website.

Vergelijken 
Het vergelijken van kantoren op de website van Flexas.nl werkt snel en eenvoudig. Na het filteren van de zoekresultaten kan de bezoeker de meest geschikte kantoren toevoegen aan de vergelijking. Op de vergelijkingspagina vindt de bezoeker een compleet overzicht van alle faciliteiten, diensten en klantbeoordelingen. Informatie aanvragen kan nu voor één of meerdere kantoren tegelijk. Met name voor het vergelijken van kantoorruimte in Amsterdam, Utrecht en Kantoren in Rotterdam is dit ideaal. Met name omdat hier veel aanbod is.

Marcel de Groot over de recente ontwikkelingen: ”Wij zijn al enige tijd bezig om onze website uit te breiden met een vergelijkingsfunctie. Het is fantastisch dat de lancering hiervan nu plaatsvind op het moment dat wij alle beschikbare kantoren op de Zuidas kunnen aanbieden. Wij ontvangen namelijk iedere week tientallen aanvragen van ondernemers en organisaties die kantoorruimte zoeken op de Zuidas. Nu kunnen zij de kantoren eenvoudig filteren en vervolgens vergelijken via deze nieuwe toepassing op de website. Als bedrijven op zoek zijn naar een kantoorruimte in het zakendistrict van Nederland zullen ze via ons altijd slagen.” 

Dit is een bijdrage van Flexas.nl.

Reacties