Metafoor Vastgoed en Plandatis, ontwikkelaars van respectievelijk BRIXXonline en O-Prognose,  slaan de handen ineen en bieden een softwarematige totaaloplossing voor integraal vastgoedbeheer. Beide bedrijven vertellen in VJ over hun samenwerking.  

Hoe breng je belangrijke informatiestromen samen tot een totaaloplossing voor integraal vastgoedbeheer?  Veel organisaties staan voor dezelfde uitdaging signaleerden Metafoor en Plandatis. Als antwoord hierop zijn de software applicaties BRIXXonline en O-Prognose volledig geïntegreerd tot een eenvoudige en gebruiksvriendelijke totaaloplossing.

Een belangrijk voordeel voor organisaties is dat door de integratie van beide systemen, de geplande onderhoudskosten uit O-Prognose op objectniveau meegenomen kunnen worden in de exploitatieoverzichten van BRIXXonline en de objectgegevens uit BRIXXonline worden overgenomen in O-Prognose.

Meerwaarde
Leo Looise, senior software adviseur bij Metafoor Vastgoed en Software: “De meerwaarde die deze integratie van systemen biedt is het verbeterde inzicht en overzicht in de actuele vastgoedportefeuille. Op basis hiervan kunnen strategische beslissingen genomen worden.” “Dubbele invoer van gegevens behoort tot het verleden. Met de combinatie van BRIXXonline en O-Prognose ben je als vastgoedbeheerder altijd ‘in control’ over je portefeuille. Dit betekent voor onze gebruikers meer efficiëntie in bedrijfsprocessen, kostenbesparing en up-to-date informatie.”, zegt Mari van Wanroij, accountmanager bij Plandatis.

Plandatis is als software specialist marktleider in professionele oplossingen voor het beheer van vastgoed, technische installaties en infrastructuur. O-Prognose wordt onder andere ingezet bij het uitvoeren van vastgoedinspecties en het opstellen van (duurzame) meerjarenonderhoudplannen. Metafoor Vastgoed en Software uit Lelystad richt zich met haar webapplicatie BRIXXonline op het administratief, juridisch en financieel vastgoedbeheer. VBSonline wordt door een groot aantal Nederlandse gemeenten gebruikt en sinds 2015 is BRIXXonline beschikbaar voor de private vastgoedmarkt.

Eén demo presentatie
Plandatis en Metafoor bieden graag de mogelijkheid om kennis te maken. Beide systemen kunnen in één demo worden gepresenteerd. De komende maanden staan Plandatis en Metafoor samen op verschillende beurzen en evenementen. Bijvoorbeeld op 28 en 29 september tijdens de Dag van de openbare ruimte in de Jaarbeurs Utrecht.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedfinanciering