Voormalig postkantoor krijgt weer spilfunctie

Het voormalige Post- Cheque- en Girodienstgebouw in Den Haag aan het Spaarneplein krijgt een grote opknapbeurt. De nieuwe eigenaar gaat ruim 1 miljoen investeren in dit pand, dat voorheen volledig aan Ziggo werd verhuurd en momenteel voor een deel verhuurd is aan  ‘New World Campus’.

Het gebouw bevindt zich op loopafstand van station Den Haag Hollands Spoor en ligt in de luwte van Den Haag centrum. De resterende ruimte in dit meer dan 20.000 m2 tellende gebouw bedraagt nog altijd ruim 11.000 m2. Michiel van Lotringen, commercieel directeur van AllFixed: "Passend bij de ambities van de New World Campus – die mensen inspireert om slimme ideeën te vertalen naar business modellen die een blijvende impact creëren én waarde toevoegen voor de economie, voor de mensen en voor de omgeving waarin zij leven - zal het karakteristieke pand aan het Spaarneplein een omvangrijke metamorfose ondergaan."

Ontmoetingsplek
De New World Campus is een fysieke plek in Nederland die plaats bied aan ondernemers, onderzoekers, professionals en investeerders. Het biedt ook ruimte aan startende ondernemers en joint ventures die behoefte hebben aan flexibele werkruimtes. "De New World Campus wordt ook dé ontmoetingsplek plek voor mensen uit binnen- en buitenland, voor bijeenkomsten en brainstorm sessies. Een plek waar de kennis en ervaring van professionals wordt gekoppeld aan de nieuwsgierigheid en het talent van studenten en starters", aldus van Lotringen.

Om dat allemaal onder een dak mogelijk te maken, wordt in het vierde kwartaal van 2016 gestart met de werkzaamheden om dit voormalige postkantoor weer de centrale plek te geven waar het komen en gaan van mensen weer in ere wordt hersteld. De transformatie en verhuur wordt aangestuurd en begeleid vanuit AllFixed Property Management uit Rotterdam. 



Reacties


Laatste nieuws