Buck Consultants opent kantoren in Singapore en Shanghai

Het locatie-, vastgoed en logistiek adviesbureau Buck Consultants International (BCI) opent twee nieuwe kantoren in Azië. In Singapore gaat Sui Leng Khoo het Asia Pacific-kantoor leiden en Jeff Wang vertegenwoordigt BCI in Shanghai (foto).

René Buck, oprichter en directeur van BCI: “Azië is nog steeds de snelst groeiende economische regio in de wereld. Niet alleen China, met nog steeds 6% groei per jaar, maar ook Zuidoost-Azië met opkomende economieën als Maleisië, Filipijnen en Thailand. Veel van onze Amerikaanse en Europese opdrachtgevers willen inspelen op die groeikansen. De afgelopen jaren is onze Azië-omzet dan ook behoorlijk gegroeid en dat maakt de opening van deze kantoren ook logisch”.. Eerder dit jaar opende Buck Consultants International ook al een vestiging in Atlanta, VS.

De nieuwe vestigingen
Het AsiaPac-kantoor wordt gevestigd in Singapore, welbekend als centrum voor regionale hoofdkantoren voor Azië. Buck: “Sui Leng Khoo heeft grote ervaring opgedaan als supply chain- en locatie leader bij bedrijven als Motorola, Dell en Estee Lauder. Zij gaat leiding geven aan een team van in Singapore te werven consultants”.

In China verstevigt BCI haar positie met een kantoor in Shanghai en de benoeming van Jeff Wang tot Director China. Jeff Wang heeft jarenlange ervaring met het adviseren van Chinese en Westerse bedrijven in China. Hij is o.a. een expert op het gebied van de snelgroeiende e-commerce markt in China en de logistieke- en vastgoeduitdagingen die daarvan het gevolg zijn.

Naar acht vestigingen
Buck Consultants International geldt wereldwijd als één van de leidende onafhankelijke adviesbureaus, die bedrijven assisteert inzake hun supply chain strategie en de locatiekeuzes voor nieuwe fabrieken, distributiecentra, kantoren en R&D-vestigingen. Het bureau heeft inmiddels vestigingen in Nijmegen (hoofdkantoor), Den Haag, Londen, Frankfurt, Parijs, Atlanta en nu Singapore en Shanghai.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedfinanciering