Koers Groep breidt uit met nieuwe vestiging in Waddinxveen

Koers Groep, gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, renovatie en schadeherstel, breidt deze maand uit met een nieuwe vestiging in Waddinxveen.

Koers viert volgend jaar alweer haar 45-jarig bestaan en blijft activiteiten gestaag uitbouwen door heel Nederland. Koers is onder andere actief voor beleggers, beheerders, verzekeraars, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en overheidsinstellingen. Met meer dan 150 specialisten en meerdere vestigingen in de regio’s Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Leiden kan Koers een toonaangevende speler in de Nederlandse vastgoedsector worden genoemd.

Na de opening van een vestiging in Amsterdam in 2013 en in Leiden in 2014 heeft Koers haar kernactiviteiten als onderhoud, schadeherstel en renovatie van bestaande gebouwen in West-Nederland verder uitgebreid. “Het openen van een vestiging in Waddinxveen is een mooie stap in het realiseren van de ambities van Koers”, zegt directeur Harold Koers.

Extra spanruimte
De vestiging in Waddinxveen, mede gevormd door de overname van meer dan 100 jaar bestaande bouwbedrijf De Wilde, geeft het Koers team extra spanruimte in Midden- en West-Nederland. Hierdoor kunnen relaties in deze regio op een snelle en persoonlijke service rekenen. Harold Koers: “Het was al enige tijd een wens om onze dienstverlening verder uit te breiden en we zijn dan ook trots dat we als organisatie middels deze overname invulling kunnen geven aan onze groeiambitie. De vestiging in Waddinxveen heeft zijn expertise in het uitvoeren van grootschalige renovatieprojecten. Het huidige team van medewerkers is enthousiast om hun diensten vanaf nu aan te bieden als onderdeel van Koers Groep”.

Koers is een professionele en betrouwbare partner voor Vastgoedonderhoud- en renovatie aan bestaand vastgoed. Daarnaast zijn calamiteiten en schadeherstel voor verzekeraars en tussenpersonen een van de specialismen van het bedrijf. Koers mag zich tot een van de grotere en meest succesvolle bedrijven in haar sector rekenen. Al sinds 1972 is het bedrijf actief in het onderhouden van bestaand vastgoed van onder andere wooncomplexen, winkelcentra, scholen en bedrijfshuisvesting.



Reacties


Laatste nieuws