Jacobs Nederland breidt uit in ‘Metropool' Hoogvliet

Jacobs Nederland heeft per 1 september 2010 een huurovereenkomst gesloten met Delphinium C.V. voor ruim 2000 m² kantoorruimte aan de Koddeweg 55 in Hoogvliet. Naast kantoorruimte huurt Jacobs ook 47 parkeerplaatsen in de parkeergarage en op het terrein. DTZ Zadelhoff bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder, Delphinium C.V. Jacobs Nederland werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Het kantoorgebouw ‘Metropool' ligt zeer gunstig op bedrijventerrein ‘Gadering', direct tegenover bus- en metrostation ‘Tussenwater' en nabij de op- en afritten van de A15, de verkeersader van de Rotterdamse haven. De kwaliteit van het kantoor en de ruime parkeermogelijkheden in combinatie met de uitstekende ligging en bereikbaarheid maken ‘Metropool' tot een toplocatie voor kantoorgebruikers. DTZ Zadelhoff biedt de resterende 1.300 m² kantoorruimte, gelegen op de begane grond en eerste verdieping, nog aan voor verhuur.

De dienstverlening van Jacobs Nederland B.V. bestrijkt het gehele traject van engineeringservices tot en met turnkey-projecten voor industriële installaties en fabrieken in de proces-, olie- en petrochemische industrie. Jacobs Nederland B.V. huurde al 820 m² kantoorruimte in dit gebouw. Vanwege onder meer de nabijheid van verschillende grote cliënten in de omgeving koos het bedrijf voor uitbreiding in Hoogvliet.

 



Reacties


Laatste nieuws