Institutionele beleggers presenteren woningaanbod Leidsche Rijn

De vastgoedbeleggers Amvest, Bouwinvest, ING Real Estate Investment Management en Syntrus Achmea Vastgoed gaan gezamenlijk het vrije sector huuraanbod in Leidsche Rijn in Utrecht presenteren. De presentatie is een IK HUUR initiatief, een concept dat in 2009 is ontwikkeld door Bouwinvest en Amvest.

Volgende week zaterdag 9 oktober kan iedereen die interesse heeft in een vrije sector huurwoning in Leidsche Rijn zowel een appartementen- als een eengezinswoningenroute volgen en verschillende (model)woningen bekijken. De hiervoor genoemde beleggers presenteren tussen 11-14 uur meer dan 400 vrije sector huurwoningen die binnenkort of per direct in Leidsche Rijn beschikbaar zijn. De huurprijzen variëren van € 750 tot € 2175 per maand.
De woningen liggen in de wijken Terwijde, Vleuterweide, 't Zand en Parkwijk. De plattegrond met de routes ligt in alle open huizen en is eveneens verkrijgbaar in het infocentrum Leidsche Rijn (Verl. Vleutenseweg 32). De woningen worden verhuurd via de volgende makelaars: MVGM, Nijenhuis en Houpst, Van 't Hof Rijnland, Gevaert Makelaars, Beumer en Jacobus Recourt.

Tegelijk wordt speciale aandacht geschonken aan verschillende nieuwbouwprojecten met appartementen:
Amvest: De Burchtheer in Vleuterweide Centrum,
Syntrus Achmea Vastgoed: Willem's Veste in Vleuterweide Centrum,
Bouwinvest: De Bongerd II in 't Zand,
ING Real Estate Investment Management: Oplevering Rokade I en II in 't Zand.



Reacties


Laatste nieuws